HEMBESÖK / RÅDGIVNING

Alla projekt startar med ett hembesök som tar 2 timmar. Vi träffas på plats i trädgård och/eller hus och diskuterar förutsättningar, drömmar och behov. Sedan skissar vi tillsammans på idéer och lösningar. Efter det mötet kan ni antingen själva gå vidare med det vi kommit fram till, eller så lämnar vi en offert på vidare designuppdrag, t.ex. upprättande av ritningar, bygglovshandlingar etc.

DESIGNARBETE

För att du ska bli riktigt nöjd med det slutliga resultatet består alltid designfasen av två steg: 

1. Idéförslag med presentation.  Under ett möte i ert hem får du se ritningar, inspirationsbilder och ett heltäckande förslag med lösningar för dina behov. 

2. Revidering av idéförslaget. Efter presentationen finns många förslag och kanske oväntade lösningar att ta ställning till. Du får tid att tänka genom förslaget, och sedan återkomma till oss med önskemål om justeringar eller tillägg. Efter din feedback så slutför vi ritningar och dokument och levererar allt i digital form.

 

FÖRVERKLIGANDE

De ritningar och dokument du fått i designleveransen är utmärkta underlag för att anläggare och byggare ska kunna räkna på och utföra förverkligandet av ert projekt. TUSSILAGO ARKITEKTER har ett brett nätverk med hantverkare och anläggare att rekommendera för just ditt projekt. Under anläggningen kan vi hjälpa till som projektledare/byggledare under förverkligandet.  Vi har erfarenhet av budgetering, materialberäkning, tidsplanering, och platskontroller vid stora och små projekt. I trädgårdsprojekt har vi möjligheten att köpa in växter till fördelaktiga priser samt hjälpa till med plantering av din nya trädgård.